Asiantuntijaverkostoyritys

Encore Partners Oy on perustettu 2007. Asiantuntijaverkosto koostuu omista Senior Advisoreista, projektikumppaneista sekä verkostokumppaneista eri markkina-alueilla. Henkilöiden osaamisia yhdistelemällä ja yhteistyöllä voidaan toteuttaa laaja-alaisia ratkaisuja.

Yritys tarjoaa asiantuntijoilleen joustavan ja innostuneen työyhteisön. Haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Ota yhteyttä !

olavirahkonen@encorepartners.fi, puhelin +358 45 788 13161

Kilpailukykyä kokemuksesta

Encore Partners Oy auttaa yrityksiä ja yhteisöjä kehittymään ja kasvamaan kannattavasti. Tarjoamme asiakkaillemme uusia ratkaisuja yrityksen kaikissa elinkaaren vaiheissa.

Ratkaisumme perustuvat pitkään ja monipuoliseen vientiteollisuuden johtamis- ja yrittäjäkokemukseemme, liiketoiminta- ja teknologiaosaamiseemme sekä yhteistyöverkostoihimme.

Palvelemme sekä start-up- ja pk- että suuryrityksiä, joiden toimialoina ovat energia- ja ympäristöteollisuus, bio-, metsä- ja prosessiteollisuus sekä teknologiateollisuus ja Cleantech. Lisäksi asiakaskuntaamme kuuluvat rahoittajat, yliopistot, ammattikorkeakoulut, tutkimuslaitokset ja kehitysorganisaatiot.